Kantooradres: Oosteinde 137, 2271 EE Voorburg
Postadres: Weverslaan 36, 2271 BM Voorburg
Mobiel: 06 51057482

retraite en coaching
aan de Zeeuwse kust

rust en vertraging

Speciaal voor professionals die behoefte hebben aan rust en vertraging, biedt KeyWie retraites aan in combinatie met effectieve coaching op een prachtige locatie tegen de Zeeuwse Zeepeduinen en op loopafstand van bossen, strand en Burgh-Haamstede. Het voordeel van deze plek is dat je loskomt van bestaande structuren en patronen en dat je volledig tot stilstand wordt gebracht door de natuur. Het programma kan variëren van 3 tot 5 dagen en wordt uiteraard afgestemd op jouw behoefte.

Het concept is eenvoudig: de locatie – het duinhuis dat van alle gemakken is voorzien – is voor jou en ik kom elke dag langs voor 1 of 2 coachgesprekken afgestemd op jouw ontwikkeldoelen. De rest van de tijd kan je eindeloos wandelen, fietsen of gewoon met een boek in de tuin of bij de haard zitten. De lunch wordt op de eerste dag verzorgd. Het ontbijt, diner en de lunches op de overige dagen regel je zelf (grote supermarkt en fijne bakker vind je op 5 minuten fietsafstand en fiets is aanwezig). Reken maar dat je met meer zelfkennis, rust en mogelijkheden in je hoofd weer naar huis gaat. Op www.schouwseduin.nl vind je meer informatie over het duinhuis. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden en retraitetarieven. De reviews geven een indruk van de enthousiaste ervaringen van degenen die je voor zijn gegaan.

The first half of life is devoted to forming a healthy ego, the second half is going inward and letting go of it –
Carl Jung

Meer weten?

Je bent van harte welkom op mijn kantoor in Voorburg voor een kennismakingsgesprek.

Reviews van klanten

Waardevolle ontmoeting met mijzelf

Een retraite in het prachtige Zeeland onder leiding van Marjolein: wat een mooie en waardevolle ontmoeting met mijzelf! Ik kan het iedereen aanraden, die zoals ik, na 25 jaar werkervaring met steeds terugkerende vragen zit. Marjolein weet als geen ander een vertrouwde en veilige omgeving te creëren. Onder haar deskundige leiding wist ik in een week echt tot de kern door te dringen. Daarbij stuurde zij op heel prettige en subtiele wijze, en liet toch ook de regie bij mij. Het doorbreken van vicieuze cirkels, het zoeken naar onderliggende waarden en drijfveren, het heeft mij allemaal geholpen om handvatten te vinden om mijn situatie te veranderen. Een fantastische ervaring.

Eva, jurist

Tijd, rust en ruimte

Een week coach-retraite in Zeeland was het ultieme cadeau aan mijzelf. Marjolein begeleidt met warme aandacht en scherpe observaties. De tijd en rust in de duinen geven ruimte om te kauwen op behandelde thema’s. De week bracht mij inspiratie en hernieuwde energie om mijn volgende carrièrestappen te onderzoeken. Hoog aanbevolen!

Elsemiek, advocaat

Cadeau voor elke professional

Na 20 jaar werken volgens bepaalde verwachtingen van mezelf (en zoals ik denk, ook van anderen) was het tijd om eens stil te staan en te kijken naar waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg en vooral wat ik zelf wil met mijn (werk)week. In een week tijd op een prachtige plek in Zeeland hebben we samen ontrafeld hoe ik mijn week kan en graag zou willen invullen en welke keuzes ik daarin heb en kan maken. Ik haal weer veel meer energie uit m’n week. Elke professional zou zichzelf op enig moment een coachingstraject met Marjolein cadeau moeten doen.

Marjolein Driessen, advocaat partner

Unieke ervaring

Rust, ruimte, vertraging en focus. Een unieke ervaring. Een confrontatie met dat wat ik eigenlijk al kende en wist, maar niet eerder zo diepgaand heb kunnen onderzoeken en voelen. En dan ook nog eens de tools aangereikt krijgen om in de dagelijkse praktijk bewuster en proactiever te kiezen. Bewondering voor de wijze waarop Marjolein doortastend en op gevoel dit voor mij mogelijk heeft gemaakt.

 

Judith, beleidsadviseur

Maatgerichte aanpak

Ik ben een week in Zeeland voor retraite/coaching geweest. Ik kwam aan met een kluwen wol met gedachten in mijn hoofd en vertrok met een concreet 10-stappenplan. Superknap hoe Marjolein met haar op maatgerichte aanpak en goed luisterend oor, een week lang met je “meereist” en kan helpen om helderheid te brengen in de formulering van jouw doel en de stappen daarnaartoe. De locatie, buiten de dagelijkse hectiek, is de ideale plek voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Een absolute aanrader!

Gerlof
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Nuttige provocatie

Ik zou de coachstijl van Marjolein willen omschrijven als een mix van doortastendheid, nuttige provocatie en relativerende humor. De coaching heeft me in die zin veel gebracht dat een aantal voor mij onontwarbare knopen zijn ontrafeld, zodat ik verder kan.

Twan, advocaat partner

Ik weet waar ik echt energie van krijg!

Gedurende een week diverse coachingsgesprekken gehad met Marjolein in Zeeland. Als coach is ze zeer goed in staat om snel een vertrouwensband op te bouwen. Haar werkwijze heeft er voor mij in geresulteerd dat ik weer weet wat ik echt wil doen, waar ik echt energie van krijg! Mijn stip op de horizon is hierdoor weer duidelijk geworden!

Marc-Jan, leidinggevende