ZELFKENNIS IS DE SLEUTEL
____________

Als coach ondersteun ik executives en professionals bij een belangrijke transitie; namelijk die van leven en werken op de automatische piloot naar zelf schakelen. Om dat te kunnen moet je weten wie je bent.

Ik geloof erin dat als mensen weten wie ze zijn, ze doen wat ze willen doen. Meestal is een crisis of een incident nodig om tot dat zelfonderzoek over te gaan. Ook organisaties investeren vaak pas in coaching als hun werknemer al wankelt. Het levert zoveel op als die investering eerder wordt gedaan.

Preventief coachen: het coachen van executives en professionals die op de automatische piloot gaan. Dat is wat ik met KeyWie doe. Op het moment dat deze mensen zich bewust worden van hun drijfveren en valkuilen ontwaken zij. En reken maar dat bij die transitie energie vrijkomt. Energie die bijdraagt aan meer plezier op de werkvloer en thuis.

VOOR WIE?
_____

KeyWie doet opdrachten voor organisaties, executives en professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. KeyWie richt zich onder meer op midlife executives/professionals. Mensen die op een kruispunt staan met een rugzak vol werkervaring en zichzelf de vraag stellen: is dit het? En vervolg ik mijn pad in het bedrijfsleven, advocatuur, notariaat of rechterlijke macht of wil ik eigenlijk iets anders? Lastige keuze, want je hebt zoveel tijd en energie gestoken in deze professionele route. Iets dat je goed kan loslaten; is dat niet zonde?

Dit zijn vraagstukken waar ik als coach graag bij betrokken ben. Omdat ik het zonde vind als juist deze mensen met zoveel kennis en werkervaring niet doen wat zij willen doen. Daarmee zeg ik niet dat een professionele koerswijziging altijd de oplossing is. Je kunt je pad ook vervolgen op een andere manier, één die beter bij je past. Maar dat lukt pas als je in staat bent om je wensen en verlangens te uiten. KeyWie Coaching kan richting geven.

Zowel de professional als de werkgever kan KeyWie benaderen voor een coachtraject.

Enkele voorbeelden van vragen die professionals zichzelf en mij als coach stelden in het eerste gesprek:

“Ik ben halverwege mijn carrière en vraag me af of dit is wat ik wil.”

“Hoewel mijn werkdruk prima is, kan ik mij thuis niet ontspannen.”

“Ik doe dit al jaren. Altijd goede beoordelingen, maar wil ik dit nog wel?

“Ik voel mij gevangen.”

“Ik twijfel of ik wel op het juiste spoor zit.”

“Een promotie dient zich aan, maar wil ik dat wel?”

“Het is tijd voor iets anders, maar wat dan?”

WAAROM KIES JE VOOR KEYWIE COACHING?
______________________

Omdat ik ruim 20 jaar ervaring heb als professional en weet hoe het is om altijd “aan” te staan en alle ballen hoog te houden. Ik coach op een nuchtere en betrokken manier. Jij en jouw doel staan centraal. Ik help je te onderzoeken welke kanten je in je hebt, wat ze voor je betekenen en in welke situaties je door bepaalde kanten wordt overgenomen. Denk aan je controlfreak, je resultaatgerichte kant, je ongeduldige, competitieve, conflictmijdende, perfectionistische, twijfelende of onzekere kant. Je kan vastlopen als een van die kanten er met je vandoor gaat en je denkt: “ik ben nou eenmaal zo.” 

Meer keuzevrijheid ervaren; dat is de grootste winst die je gaat boeken. En het levert een bak energie op, echt! Omdat je gaat doen wat je wil doen. Voor de werkgever geldt dat hij zo het beste uit zijn mensen haalt. 

Eén maar: coaching is niet vrijblijvend. Het vraagt om lef. Lef om je kwetsbaar op te stellen. Lef om te onderzoeken wie je werkelijk bent, zodat je erachter komt wat jij wil, welke keuzes jij wil maken. Het resultaat is jouw verhaal, waar jij voor staat, wat jij wil doen.

KeyWie biedt verschillende coachtrajecten aan. Gemiddeld genomen bestaat een coachtraject uit zes gesprekken van 1,5 uur. De gesprekken vinden plaats in mijn coachpraktijk in Voorburg, maar een andere locatie is uiteraard ook mogelijk. Efficiënt en effectief zijn ook de coachtrajecten waarbij de coachgesprekken offline worden afgewisseld met online coachgesprekken. Sinds Corona in ons leven is, verzorg ik zelfs trajecten volledig online. Daarnaast bestaat de mogelijkheid van een vijfdaagse retraite in combinatie met effectieve coaching aan de Zeeuwse kust (meer informatie hieronder).

MASTERCLASS "OVERMEESTER JEZELF"
_______

KeyWie verzorgt ook masterclasses. De masterclass “Overmeester Jezelf” is er een van. Deze masterclass is zeer geschikt voor organisaties waar professionals werken die de hele dag door denken, oordelen en beoordelen, zoals bijvoorbeeld in de advocatuur, rechterlijke macht of het notariaat. In de masterclass “Overmeester Jezelf” maken de deelnemers nader kennis met zichzelf, hoe zij denken, wat hun kwaliteiten en valkuilen zijn en welke “binnenkanten” in de loop der tijd meer of minder dominant zijn geworden. De masterclass wordt incompany verzorgd voor maximaal tien deelnemers per masterclass en duurt 3 uur. Informeer gerust naar de tarieven en mogelijkheden voor jouw team en medewerkers.

KeyWie RETRAITE & Coaching aan de kust
______________________

KeyWie Coaching aan de Kust
KeyWie Coaching aan de Kust

Speciaal voor de executives en professionals die snel resultaat willen behalen en een intensieve ontwikkeling willen doormaken, biedt KeyWie vijfdaagse retraites aan in combinatie met effectieve coaching op een prachtige locatie tegen de Zeeuwse Zeepeduinen en op loopafstand van bossen, strand en Burgh-Haamstede. Het voordeel van deze plek is dat je los komt van bestaande structuren en patronen en dat je volledig tot stilstand wordt gebracht door de natuur. Je krijgt in deze vijf dagen in totaal 15 uren coaching. Het programma wordt uiteraard afgestemd op jouw specifieke vragen en thema’s.

Het concept is eenvoudig: de locatie – het duinhuis dat van alle gemakken is voorzien – is voor jou en ik kom elke dag drie uur langs voor coachgesprekken afgestemd op jouw ontwikkeldoelen. Die 3 uren worden over de dag verdeeld. Meestal spreken wij elkaar ‘s ochtends twee uur en na de lunch nog een uur. Na deze sessies kun je oefeningen en opdrachten doen die je van mij krijgt. De rest van de tijd kan je eindeloos wandelen, fietsen of gewoon met een boek in de tuin of bij de haard zitten. De lunch wordt op de eerste dag verzorgd. Het ontbijt, diner en de lunches op de overige dagen regel je zelf (grote supermarkt en fijne bakker vind je op 5 min fietsafstand en fiets is aanwezig). Reken maar dat je met meer zelfkennis, rust en mogelijkheden in je hoofd weer naar huis gaat. Die garantie geeft KeyWie. Op www.schouwseduin.nl vind je meer informatie over het duinhuis. Bel of mail om te informeren naar de mogelijkheden en tarieven. 

En mocht je een gevoel willen krijgen bij de ervaringen van anderen, dan verwijs ik graag naar de aanbevelingen bij mijn LinkedIn profiel.

Als gecertificeerd coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, die de professionaliteit van coaches waarborgt. Ook sta ik als Erkend Coach ingeschreven in het StiR register. Op www.nobco.nl en www.stir.nu vind je meer informatie.

nobco logo
Stir logo

Wil jij het maximale uit jezelf en je medewerkers halen? Neem dan contact op met KeyWie.