ZELFKENNIS IS DE SLEUTEL
____________

Als coach ondersteun ik professionals bij een belangrijke transitie; namelijk die van leven en werken op de automatische piloot naar zelf schakelen. Om dat te kunnen moet je weten wie je bent.

Ik geloof erin dat als mensen weten wie ze zijn, ze doen wat ze willen doen. Meestal is een crisis of een incident nodig om tot dat zelfonderzoek over te gaan. Ook organisaties investeren vaak pas in coaching als hun werknemer al wankelt. Het levert zoveel op als die investering eerder wordt gedaan.

Preventief coachen: het coachen van professionals die op de automatische piloot gaan. Dat is wat ik met KeyWie doe. Op het moment dat deze mensen zich bewust worden van hun drijfveren en valkuilen ontwaken zij. En reken maar dat bij die transitie energie vrijkomt. Energie die bijdraagt aan meer plezier op de werkvloer en thuis.

VOOR WIE?
_____

KeyWie richt zich op midlife professionals; mensen die op een kruispunt staan met een rugzak vol werkervaring. Is dit het? Vervolg ik mijn pad in het bedrijfsleven, advocatuur, notariaat of rechterlijke macht of wil ik eigenlijk iets anders? Lastige keuze, want je hebt zoveel tijd en energie gestoken in deze professionele route. Iets dat je goed kan loslaten; is dat niet zonde?

Dit zijn vraagstukken waar ik als coach graag bij betrokken ben. Omdat ik het zonde vind als juist deze mensen met zoveel kennis en werkervaring niet doen wat zij willen doen. Daarmee zeg ik niet dat een professionele koerswijziging altijd de oplossing is. Je kunt je pad ook vervolgen op een andere manier, één die beter bij je past. Maar dat lukt pas als je in staat bent om je wensen en verlangens te uiten. KeyWie Coaching kan richting geven.

Zowel de professional als de werkgever kan KeyWie benaderen voor een coachtraject.

Enkele voorbeelden van vragen die professionals zichzelf en mij als coach stelden in het eerste gesprek:

“Ik ben halverwege mijn carrière en vraag me af of dit is wat ik wil.”

“Hoewel mijn werkdruk prima is, kan ik mij thuis niet ontspannen.”

“Ik doe dit al jaren. Altijd goede beoordelingen, maar wil ik dit nog wel?

“Ik voel mij gevangen.”

“Ik twijfel of ik wel op het juiste spoor zit.”

“Een promotie dient zich aan, maar wil ik dat wel?”

“Het is tijd voor iets anders, maar wat dan?”

WAAROM KIES JE VOOR KEYWIE COACHING?
______________________

Omdat ik ruim 20 jaar ervaring heb als professional en weet hoe het is om altijd “aan” te staan en alle ballen hoog te houden. Ik coach op een nuchtere en betrokken manier. Jij en jouw doel staan centraal. Ik help je te onderzoeken welke kanten je in je hebt, wat ze voor je betekenen en in welke situaties je door bepaalde kanten wordt overgenomen. Denk aan je controlfreak, je resultaatgerichte kant, je ongeduldige, rebelse, competitieve, joviale, creatieve, conflictmijdende, twijfelende of onzekere kant. Je kan vastlopen als een van die kanten er met je vandoor gaat en je bijvoorbeeld denkt: “ik ben nou eenmaal bescheiden of een perfectionist.” 

Meer keuzevrijheid ervaren; dat is de grootste winst die je als professional gaat boeken. En het levert een bak energie op, echt! Omdat je gaat doen wat je wil doen. Voor de werkgever geldt dat hij zo het beste uit zijn mensen haalt. 

Eén maar: coaching is niet vrijblijvend. Het vraagt om lef. Lef om je kwetsbaar op te stellen. Lef om te onderzoeken wie je werkelijk bent, zodat je erachter komt wat jij wil, welke keuzes jij wil maken. Het resultaat is jouw verhaal, waar jij voor staat, wat jij wil doen.

HET COACHTRAJECT
_______

KeyWie biedt verschillende coachtrajecten aan. Een traject van drie of meer coachgesprekken van 1,5 uur in Voorburg/Den Haag of op een door jou gekozen locatie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid van een één of meerdaagse KeyWie Coaching Aan De Kust op een prachtige locatie tegen de Zeeuwse Zeepeduinen. Het voordeel van die plek is dat je volledig tot stilstand wordt gebracht door de natuur. Bij een meerdaagse KeyWie Coaching Aan De Kust kan je overnachten op de locatie. Je hebt het duinhuis, dat van alle gemakken is voorzien, dan voor jezelf. En je kunt er eindeloos wandelen en fietsen. Een combinatie van kortere coachgesprekken en een intensieve één of meerdaagse KeyWie Coaching in Zeeland is ook mogelijk.

KeyWie Coaching aan de kust
______________________

KeyWie Coaching aan de Kust
KeyWie Coaching aan de Kust
KeyWie Coaching aan de Kust

Informeer gerust naar de mogelijkheden en tarieven. Coachen is maatwerk. In een eerste vrijblijvend gesprek bekijken we welk traject het beste bij jou past.

Als gecertificeerd coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, die de professionaliteit van coaches waarborgt. Ook sta ik als Erkend Coach ingeschreven in het StiR register. Op www.nobco.nl en www.stir.nu vind je meer informatie.

nobco logo
Stir logo

Wil jij het maximale uit jezelf of je medewerkers halen? Neem dan contact op met KeyWie.